Технологія виготовлення стільця Deva на фабриці Trone Grande

У наш час технології виробництва меблів пішли далеко вперед. І класичну технологію виготовлення стільців, де використовується найкраща деревина і класичне столярне мистецтво, починають забувати та здешевляти за рахунок пластику, металу або дешевої деревини, яка не пройшла чіткий цикл ферментації.

В цьому відео ви маєте можливість зануритися у виробництво стільця Deva на нашій фабриці Trone Grande та познайомитися з:

– технологіями виготовлення, котрі ви отримуєте у наших виробах;

– побачити деревину, яку ми використовуємо (заготовлюємо деревину тільки для себе, вона проходить цикл сушки та витримки від 8 до 12 місяців до того, як ми візьмемо її в роботу для виготовлення наших меблів);

– пінополіуретаном, який ми використовуємо та який виливають під нас згідно наших технологічних карт;

– захисним покриттям на дерев'яних частинах, яке має мінімум 3 шари покриття і буває доходить до 7 слоїв.

Наші меблі, які ми створюємо на Trone Grande з 2010 року, ви маєте можливість побачити у більш, ніж 10 готелях (від 3 до 5 зірок), більше 150 найкращих ресторанах з широкою географією, а також квартирах та домівках.

Підписуйтеся на наш канал на YouTube, де, періодично, ми публікуємо відео про роботу нашої фабрики, про те, що робимо зараз і з чим доводиться стикатися при виготовленні меблів.