Ресторан «CHALET EQUIDES»

Одна з умов життя у великому місті – вміння вчасно зупинитися, знайти місце, де можна розслабитися, відновити сили та енергію, сповна насолодитися гармонією. На щастя, сьогодні у пошуках такого місця не треба вирушати за кордон – воно вже існує. Новий ресторан CHALET EQUIDES – ще один проект керівника творчої майстерні DAR-STUDIO Анни Десятничук-Папушенко, реалізований у заміському клубі EQUIDES CLUB. Він чудово вписується в навколишній архітектурний контекст і з першого дня радує своїх відвідувачів легким, невимушеним форматом та оригінальною атмосферою, що давно стало звичною функцією для інтер'єрів, створених Ганною. Завдяки грамотному зонуванню: камінна, кругла зала, загальна зала з радіусним баром і зал для курців, кожен гість відчує затишок та турботу. Розділяють бар та круглий зал винний стелаж із підсвічуванням оніксу.

Камінний зал ресторану CHALET EQUIDES, на відміну від головного залу, витриманий в елегантно-синій гамі з акцентним кольором охри. Синій – справжній король серед відтінків, він асоціюється з величчю: ми бачимо його в коридорах Версаля, портретах аристократів та у глибокому синьому морі. Історія цього кольору є сумішшю божественності, сили і королівської елегантності, тому дизайнер зробила вибір саме на ньому, підкресливши його контрастною парою. Дуже важливо було врахувати всі нюанси у виборі кольору стін, стелі та текстилю, на той момент перетворення та трансформації кольору при використанні кількох світлових сценаріїв.

Завдяки великій кількості дзеркальних та глянцевих поверхонь простір головного залу наповнений грою світла та відображень. Вдень CHALET EQUIDES призначений швидше для ділових зустрічей. Тут стильна і в той же час затишна атмосфера, що не надто зобов'язує. Увечері завдяки кільком сценаріям освітлення обстановка перетворюється і ресторан стає романтичним місцем.

Декоративні акценти інтер'єру виражені у різноманітності текстур натуральних матеріалів: дерево, камінь, мідь, скло, фактура яких максимально розкривається за рахунок продуманих колірних рішень.

З вікон відкривається чудовий панорамний вид на відкриту терасу з фонтаном та вуличним каміном, озеро та гольф поле.

Освітлення в ресторані спрямоване, м'яке, акцентне, завдяки чому кожен стіл опиняється в таємничій напівтемряві. Магія світла привносить в інтер'єр ресторану ту саму нотку релаксу, довгоочікуваного затишку, такого необхідного для заміського клубу.
Інтенсивне південне світло змушує стіни світитися бронзовим відтінком. Вечірнє сонце надає кольору великої глибини та відчуття тепла. При штучному освітленні стіни набувають пісочного відтінку. Різні умови освітлення та додаткові світлові сценарії наголошують на різних відтінках.

Концепт інтер'єру збудовано навколо акцентної круглої зали. Одна з особливостей закладу – можливість пообідати за круглим великим столом у компанії до десяти осіб. Це модне віяння у гастрономічному житті Європи стало також гордістю ресторану CHALET EQUIDES. Стіл виготовлений з масиву дуба, а над ним справжній витвір мистецтва – велика, виготовлена ​​на замовлення, люстра, що складається зі 100 скляних декоративних елементів.

Камерний банкетний зал ресторану по домашньому затишний: темні з молдингами стіни, меблі в оздобленні контрастних поєднань текстилю, бронзове дзеркало і, нарешті, акцентний яскравий живопис, що підкреслює всю пишність атмосфери.

Автору проекту вдалося створити в новому ресторані CHALET EQUIDES приємну атмосферу спокою і непомітного шику. А нам у Trone Grande – втілити задумки у життя.

 

Ресторан Chalet Equides.
Виробництво: Trone Grande.
Дизайнер проекту: Анна Десятничук-Папушенко.
Фотограф: Андрій Авдєєнко.