Локаворський ресторан «Residence»

Фабрика Trone Grande взяла участь у створенні проекту першого локаворського ресторану у Черкасах – Residence.

Локаворський ресторан – заклад, який у приготування своїх страв використовує виключно місцеві продукти. Ресторан Residence у цьому розумінні пішов далі і увібрав у себе все українське – від продуктів та посуду, до виробників меблів та дизайнера. Меблі, і не тільки, для ресторану створювалися українськими фабриками Trone Grande, VERDI та FREID. А дизайнером ресторану виступила Йова Яґер.

«Наш ресторан стане лабораторією всього українського!» © Residence

Сьогодні цей ресторан повністю готовий до прийому відвідувачів і тому настав час розповісти про нього і про те, що створили на Trone Grande докладніше.

 

На нашій фабриці було виготовлено столи зі стільницями з масиву дуба. Дерево було попередньо зістарене, у місцях де були сучки, стільниці залиті епоксидною смолою чорного кольору, потім стільниці шліфувалися і покривалися спеціальним, стійким до подряпин, лаком. Основи столів виготовлені із чорного металу, обклеєного шпоном дуба – як це зроблено можна подивитися тут.



Виготовили дивани, на кожному з яких лежать подушки з ексклюзивним принтом, розробленим спеціального для ресторану Residence, від Йови Ягер, друкуванням якого на білій тканині ми займалися. Крім того, цей принт ми використовували і на стільцях власного виробництва, де довелося повозиться, щоб принт ідеально сходився по всій площі стільця. Про цю тканину і стільці ми писали на початку року.

Всіми фабриками зроблена велика робота і описати все, при цьому нічого не пропустити, досить складно. Докладніше про створені вироби для цього ресторану, а також про процес монтажу можна переглянути в наших роликах на YouTube та у плейлисті нижче.

 

Підписуйтесь на наш канал на YouTube, де, періодично, ми публікуємо відео про роботу нашої фабрики, про те, що робимо зараз і з чим доводиться стикатися при виготовленні меблів.